Over interieurzaak Cockaert

De veiligste thuishaven is die plek waar u zichzelf volledig terugvindt. Interieurzaak Cockaert zoekt met u mee. Naar ‘andere’ invalshoeken en oogst(r)elers die van uw woonruimte een eigenzinnige leefwereld maken.

3 SHOWROOMS?

Les goûts et les couleurs ne se discutent pas. In onze 3 showrooms in Meise vindt u een ruime variatie aan merken, materialen en concepten. Showroom 1 en 2 presenteren stuk voor stuk vederlichte ontwerpen die zwaar doorwegen in elke designomgeving. 

Het verschil tussen beide toonzalen? Genuanceerd, maar details are not the details, they make the design. Waag de oversteek, bezoek beide winkels, combineer en creëer zelf de habitat die u en uw persoonlijkheid als gegoten zit. Nieuwsgierig? Onze collectiepagina serveert u alvast een sneak preview.

SLEEP-SENSE BY COCKAERT

In de derde showroom huist Sleep-Sense, de slaapcomfortafdeling van interieurzaak Cockaert. Een team van ervaren slaapspecialisten gaat er gretig op zoek naar uw gouden toegangspoort tot dromenland. Auping, Beka, Swissflex of Magnitude: zij hebben de meest gediplomeerde ceremoniemeesters van uw nachtrust in de aanbieding. Kom gerust eens proefliggen en test die comfortbieders die uw slaapomgeving transformeren in een wellnesscocon waar u echt tot rust kan komen.

COCKAERT INTERIOR CONCEPTS

Bij Cockaert vindt u niet enkel een ruim aanbod nieuwe meubelontwerpen. Er is meer. Een team van ervaren interieurarchitecten staat tot uw beschikking en zoekt met u naar een totaalconcept voor uw leefruimte. Wat zij u bieden? Een oor dat luistert, een brein dat meedenkt en een oog voor detail dat ziet wat u en uw woonruimte op het lijf geschreven zou kunnen zijn. Haal uw plannen uit de kast, kom eens tafelen met ons interieurteam en steek uw licht op over de inkleding van uw thuishaven. Volledig vrijblijvend vanzelfsprekend.

Contacteer ons voor meer informatie.

Showroom Cockaert design Showroom Cockaert exclusive Showroom Cockaert sleepsense