Outdoor

Design tuinmeubelen

Wie ooit beweerde dat design meubelen enkel voor binnen zijn, kon niet verder van de waarheid zitten. Ook uw terras, patio of tuin hebben recht op design. Net als voor binnen, bestaan er ook voor the great outdoors designzetels, -stoelen, -lampen en -tafels. Naast zon, tuin en zwembad kunt u dus tegelijkertijd van de uitgebalanceerde vormgeving van onze design tuinmeubelen genieten.

Aangenaam relaxen op een zonnebed, heerlijk aperitieven aan een originele picknickbank of languit genieten van de zon op een buitenpoef en dat allemaal in stijl. Deze innovatieve designs zijn bovendien uit de beste materialen gemaakt zodat ze weer- en windbestendig zijn. Dankzij de collectie designtuin meubelen van Cockaert Interior & Design hebt u geen enkele reden meer om binnen te blijven.

U kunt hier al een deeltje van onze uitgebreide aanbod bekijken. In onze showroom kunt u de hele collectie komen bekijken, proefzitten en -liggen. Voor meer hulp om binnen naar buiten te brengen, kan u ook steeds een beroep doen op onze ervaren medewerkers. Bombardeer hen gerust met al uw vragen, zij helpen u graag verder.

Contacteer ons ook gerust nu al mocht u een vraag hebben of meer informatie willen.