Designmeubels, de kracht van pure eenvoud

Een thuis is een plaats waar u zich ten volle kunt ontspannen, waar u zich behaaglijk voelt en waar u zichzelf volledig kunt terugvinden. Dat weten we bij Cockaert Interior & Design. We helpen u dan ook mee zoeken naar de ideale vormgeving en invulling van uw interieur. Onze uitgebreide collectie designmeubels is onze uitvalsbasis voor het inlossen van uw ongetwijfeld hoge verwachtingen. En gelijk hebt u! Uw thuis is uw individuele leefwereld en daar mag het niet minder dan perfect zijn.

Aarzel niet om ons precies te zeggen wat u verwacht, waar u naar op zoek bent, wat voor u het perfecte designmeubel is. Wij hebben 3 showrooms waar we het neusje van de zalm uit de designwereld verzameld hebben. Neem uw tijd om al onze meubelen en combinaties van dichtbij te bekijken en ervaar zelf de overweldigende kracht van pure eenvoud. Want dat is immers wat design zo uitzonderlijk en fantastisch maakt: het eenvoudig lijnenspel, de strakke uitvoering en de tijdloze uitstraling.

Het is zeker niet verwonderlijk als u even schrikt van ons ruim aanbod en niet meteen een keuze kunt maken. Geen nood, daarvoor hebben we de Cockaert Interior Concepts in het leven geroepen. Een team van ervaren en getalenteerde interieurarchitecten buigt zich over uw interieurwensen en ontwikkelt een totaalconcept. Geheel afgestemd op uw persoonlijkheid. Breng uw plannen dus mee en ontdek de mogelijkheden.

Bekijk nu al ons Design Magazine en onze merken en laat de ideeën maar komen.